website statistics

Nyheter

Ett varmt TACK till Staffan Bergfeldt för alla år av hårt arbete samt den värme och glädje som du berikat oss kollegor med. Vi hoppas att du njuter av livet som pensionär och kör hårt ute på golfbanorna. Vi kommer att sakna dig på jobbet!


Till Er andra vill vi passa på att tipsa om lite sommarläsning, nedan kommer ett litet meddelande från Staffan själv.

-Trots att något nobelpris inte kan bli aktuellt i år ger jag ändå ut min tredje bok "Prästkragar", förhoppningsvis innan sommaren har tagit slut. Eftersom efterfrågan har varit näst intill monumental råder jag den intresserade att förhandsboka detta, om inte mästerverk, så ändå verk. Trycks som vanligt endast i begränsad upplaga. Överskottet som vanligt till Barncancerfonden. 

Vänliga hälsningar från södra Öland, Staffan B.

Vid intresse av boken Prästkragar, skicka oss ett mail.Vi får stolt presentera Staffan Bergfeldts nyutgivna bok Aktörerna.

"Aktörerna är en intressant och humoristisk roman. Författaren, Staffan Bergfeldt, bjuder in läsaren att delta i den värld han som brottmålsadvokat är väl förtrogen med. Boken bygger på hans erfarenheter, men är också ett resultat av författarens fantasi och egna funderingar. Författaren vill roa, men också sätta fingret på sådant som kanske inte alltid fungerar på det sätt det borde göra. Berättelsen har inga hjältar och kanske heller inga skurkar. Allt beror på hur man ser det.”Man kan aldrig försvara ett brott men man måste göra sitt yttersta för att försvara den som är misstänkt för ett brott.”Staffan Bergfeldt är sedan 1981 advokat verksam i Eskilstuna. Under årens lopp har han figurerat i en rad större mål som Hotellbranden i Eskilstuna, det så kallade Flinkmordet och en rad mål rörande ekonomisk brottslighet".


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.